Научете хитрости и тънкости как да ползвате сайта ни тук:

Блог на Маршрути Еу

Мога ли да поръчам застраховка Гражданска отговорност онлайн?

застраховка Гражданска отговорност

Заети сте до късно в работата и нямате време да посетите офис на застрахователен брокер през седмицата? А застраховката Гражданска отговорност изтича и трябва да бъде подновена? Няма място за притеснение, защото има начин да направите това онлайн. В следващите редове ще се спрем именно на тази тема и ще се опитам да отговоря подробно на въпроса ви - мога ли да поръчам застраховка Гражданска отговорност онлайн?

В днешно време, много от институциите започнаха да улесняват процеса си на работа като интегрират технологиите в него. Живеейки в 21 век - в ерата на иновациите и високотехнологичните устройства, бе крайно време да рационализираме своите действия и да спестим време и усилия. Това правят от SDI като предлагат на своите клиенти да сключат застраховка Гражданска отговорност онлайн през техния сайт. И преди да сте се притеснили за своите данни или за това как ще пристигнат документите до вас, бързам да ви споделя всичко, което ви вълнува свързано с поръчка на застраховка онлайн.

От SDI са помислили за всичко и ви предлагат да си изберете доставка до ваш адрес, офис на SDI или офис на Speedy. В рамките на 1 до 3 работни дни, в зависимост от населеното място, ще получите документите си по куриер напълно безплатно (изключение правят населените места, при които куриерските доставки на Speedy са по график в определени дни от седмицата). Относно вашите лични данни, можете да бъдете напълно спокойни, защото те са защитени чрез криптирана връзка. Уеб сайтът sdi.bg е защитен чрез Sectigo SSL сертификат, който осигурява максимална защита при онлайн поръчки. Освен всичко това, изборът как да платите е изцяло ваш. Можете да го направите в брой при доставка, чрез ePay.bg или онлайн с банкова карта.

Удобствата и предимствата, които ви предлагат от SDI при сключване на застраховка Гражданска отговорност от тях са много. С тях имате възможност да сравните цените на много компании и по този начин да спестите пари. Освен това, SDI напомня с SMS за всяка вноска или изтичаща полица. А най-хубавото е, че ви дават и безплатна клубна карта SDI за отстъпки от застраховки и в търговски обекти на техни партньори - бензиностанции, центрове за гуми, магазини и др. Прочетете повече относно застраховка Гражданска отговорност от sdi.bg.

Вижте какви са офертите на застрахователните компании и изберете най-изгодната за вас. Цената варира според конкретната тарифа на застрахователната компания и се определя от различни критерии - възрастта на собственика на МПС, обема и мощността на двигателя, годината на производство на колата, наличието на пътнотранспортни произшествия с автомобила през последните 3 години и други.

Ако имате допълнителни въпроси, които искате да зададете на SDI, не се колебайте да го направите, като се свържете с тях на посочения телефон за контакт: 0 800 11 300 или чрез онлайн чата в сайта им. Те с удоволствие ще ви обърнат нужното внимание и ще ви помогнат да вземете правилното решение за вас.