Основната функционалност на Marshruti.eu - калкулатора на маршрути става платен!

Google Maps API спря да работи с безплатни акаунти в началото на 2019 година. Това налага всички уеб сайтове в цял свят които са интегрирани с Google Maps, да станат платени или да спрат да работят. Затова Marshruti.eu се трансформира към платена услуга.

Страницата "Създай маршрут" вече не работи коректно и е заменена с нова карта, с повече екстри, която е достъпна само за потребители с платен достъп. Ако искате да ползвате пълната функционалност на сайта, трябва да се регистрирате, да платите и да влизате в сайта с потребителско име и парола - само платилите потребители имат достъп до картата на която можете да правите свои маршрути. Цената за платен достъп до Маршрути ЕУ (за да се регистрирате в сайта ни), е 50 лв. еднократно. Цената е за достъп за 1 календарна година, за 365 дни след момента на регистрацията ви. Парите могат да бъдат платени за момента само по банков път. Можете да отворите новата, платена функционалност от оранжевия бутон отдолу.

Научете повече тук: Как работи платената карта или се свържете с нас сега: Страница контакти или телефон 0898 615736. Новия калкулатор на маршрути е тук:

Как да намерите най-добрия маршрут и път между два града и две точки в България?

Търсите в Google за "карта н абългария" или "карта на бг"? Безплатен инструмент за маршрути с пътна карта на България: Ако искате да разберете кой е най-краткия маршрут до града в който отивате, откъде да минете и по кои пътища, с колко ще се удължи пътя ви в километри ако се отбиете през друг град, за колко време ще изминете пътя, искате да видите точно на кои пътища да завиете и да имате всичко това изписано на екрана, за да го копирате и запишете, то попаднали сте в правилният маршрутен сайт. С инструмента на Marshruti.eu можете да разберете всичко това.

Как се ползва калкулатора ни за маршрути и пътната карта на България?

  1. Въведи началната точка на маршрута си, примерно град София (Sofia, Bulgaria).
  2. Въведи крайната точка, примерно град Варна (Varna, Bulgaria). Началната и крайна точка могат да бъдат който и да е Български град, което и да е населено място в България, име на обект, име на хотел или точен адрес от дадено населено място.
  3. На екрана с карти на България ще се визуализира точния маршрут между зададените от вас начална и крайна точка като карта, с разстояния в км.
  4. При кликане върху която и да е точка от тези карти на картата на България, се показва подробна карта на БГ с изскачащ текст с името на конкретния обект - град, път, магистрала, булевард, улица или друг обект.
  5. Можете да промените маршрута през едно или друго населено място с дърпане и влачене на точка от пътя на маршрута.
  6. Можете да ползвате картите не само за Българските градове и населени места и не само за България. С нашия безплатен инструмент за маршрути можете да намерите най-краткия път на картата между всеки две точки в света!
  7. Можете да превключите на географска карта, пътна карта или сателит (сателитна карта), а също и да видите снимки на мястото като дърпате и влачите човечето от левия горен ъгъл по картата на БГ.
От:
До:

Под този текст ще се появят указанията за маршрута ви, междинните точки, разстоянието в километри и приблизителното време за изминаване на вашия маршрут.

(Калкулатора пресмята времето за изминаване на км. при средна скорост от 100 км/час за междуградски маршрут и 35-40 км/час за градски маршрути)

Полезни карти на България и на София:

1. Карта с окръжните градове на България.

2. Исторически карти на България. Картите можете да видите като кликнете на връзката тук.

3. Други карти на България: Карта за оцветяване на България, картата на България с градовете, картата на България с реките.

Карти на София:

4. Карти на София: картата на София в Google.

5. Карта на градски транспорт на София.

6. Карта за риболов на България.