Основната функционалност на Marshruti.eu - калкулатора на маршрути става платен!

Google Maps API спря да работи с безплатни акаунти в началото на 2019 година. Това налага всички уеб сайтове в цял свят които са интегрирани с Google Maps, да станат платени или да спрат да работят. Затова Marshruti.eu се трансформира към платена услуга.

Страницата "Създай маршрут" вече не работи коректно и е заменена с нова карта, с повече екстри, която е достъпна само за потребители с платен достъп. Ако искате да ползвате пълната функционалност на сайта, трябва да се регистрирате, да платите и да влизате в сайта с потребителско име и парола - само платилите потребители имат достъп до картата на която можете да правите свои маршрути. Цената за да се регистрирате в сайта ни, е 35 лв. еднократно. Можете да отворите новата, платена функционалност от оранжевия бутон отдолу.

Научете повече тук: Как работи платената карта или се свържете с нас сега: Страница контакти или телефон 0898 615736. Новия калкулатор на маршрути е тук:

Как да намерите най-добрия маршрут и път между два града и две точки в България?

Безплатен инструмент за маршрути с пътна карта на България: Ако искате да разберете кой е най-краткия маршрут до града в който отивате, откъде да минете и по кои пътища, с колко ще се удължи пътя ви в километри ако се отбиете през друг град, за колко време ще изминете пътя, искате да видите точно на кои пътища да завиете и да имате всичко това изписано на екрана, за да го копирате и запишете, то попаднали сте в правилният маршрутен сайт. С инструмента на Marshruti.eu можете да разберете всичко това.

Как се ползва калкулатора ни за маршрути и пътната карта на България?

  1. Въведи началната точка на маршрута си, примерно град София (Sofia, Bulgaria).
  2. Въведи крайната точка, примерно град Варна (Varna, Bulgaria). Началната и крайна точка могат да бъдат който и да е Български град, което и да е населено място в България, име на обект, име на хотел или точен адрес от дадено населено място.
  3. На екрана с карти на България ще се визуализира точния маршрут между зададените от вас начална и крайна точка като карта, с разстояния в км.
  4. При кликане върху която и да е точка от тези карти на картата на България, се показва подробна карта на БГ с изскачащ текст с името на конкретния обект - град, път, магистрала, булевард, улица или друг обект.
  5. Можете да промените маршрута през едно или друго населено място с дърпане и влачене на точка от пътя на маршрута.
  6. Можете да ползвате картите не само за Българските градове и населени места и не само за България. С нашия безплатен инструмент за маршрути можете да намерите най-краткия път на картата между всеки две точки в света!
  7. Можете да превключите на географска карта, пътна карта или сателит (сателитна карта), а също и да видите снимки на мястото като дърпате и влачите човечето от левия горен ъгъл по картата на БГ.
От:
До:

Под този текст ще се появят указанията за маршрута ви, междинните точки, разстоянието в километри и приблизителното време за изминаване на вашия маршрут.

(Калкулатора пресмята времето за изминаване на км. при средна скорост от 100 км/час за междуградски маршрут и 35-40 км/час за градски маршрути)

Полезни карти на България и на София:

1. Карта с окръжните градове на България.

2. Исторически карти на България. Картите можете да видите като кликнете на връзката тук.

3. Други карти на България: Карта за оцветяване на България, картата на България с градовете, картата на България с реките.

Карти на София:

4. Карти на София: картата на София в Google.

5. Карта на градски транспорт на София.

6. Карта за риболов на България.