Научете хитрости и тънкости как да ползвате сайта ни тук:

Карта на градския транспорт на София

Транспортна карта на градския транспорт на София, супер полезно!

Търсили ли сте АКТУАЛНА карта на градския транспорт на София? Търсите в Google за "карт на София" или "карта на София"? Вече я открихте! Включително туристическа карта и карта на метрото на София.

Представете си, че сте от провинцията и сте дошли в столицата и не можете да се ориентирате в града или как някой чужденец рови с часове да намери карта на метрото или схема на обществения градски транспорт на София? Щеше да е много неудобно или да си го кажем направо - това си е излагация.

Транспорта на София е ужасен, а актуална схема (карта) която да е безплатна и публична просто няма. Нямаше. До месец Юли 2017. Вече такава актуална карта има! Последната карта на целия транспорт на град София е направена от инженер Стоян Стоянов от Тру Норд ООД и е актуална към края на Юни 2017, за което всеки Софиянец, а и всеки Българин трябва да му благодари!

Картата на целия транспорт на град София можете да видите от връзката на голямата картинка отдолу - можете да видите това което ви трябва или да си я свалите безплатно и да я запишете на вашия компютър, таблет или телефон (връзката се отваря в нов прозорец, файл: gradski-transport-sofia-karta.png, 7561 на 5104 пиксела, размер на файла 3.78 МБ). А тук можете да видите Интерактивна карта на градския транспорт на София:

Карта на градски транспорт София

Вход в сайта