Научете хитрости и тънкости как да ползвате сайта ни тук:

Платена функционалност в Marshruti.eu

Основната функционалност на сайта Marshruti.eu става платена

Google Maps API стана платена услуга и спря да работи с безплатни акаунти в началото на 2019 година. Това налага всички уеб сайтове в цял свят които са интегрирани с Google Maps, да станат платени или да спрат да работят. Сайта ни наистина е популярен сред вас, потребителите. Посещаемостта на сайта ни е над 1500 уникални потребители на ден, над 4000-5000 хил. импресии дневно, което води до гигантските над 100 хиляди импресии на страници месечно. А това са разходи които е много трудно да бъдат покрити само от рекламите които сме качили на сайта, средната стойност която Гугъл изисква при такава посещаемост, е 400-500 USD месечно.

Затова се налага Marshruti.eu да се трансформира към платена услуга. Страницата "Създай маршрут" вече не работи и е заменена с нова карта, с повече екстри, която е достъпна само за потребители с платен достъп. Ако искате да ползвате пълната функционалност на сайта, трябва да се регистрирате и влизате в сайта с потребителско име и парола - чак тогава ще имате достъп до картата на която можете да правите свои маршрути.

Цената за платен достъп до Маршрути ЕУ (за да се регистрирате в сайта ни), е 50 лв. еднократно. Цената е за достъп за 1 календарна година, за 365 дни след момента на регистрацията ви. Парите могат да бъдат платени за момента САМО по банков път. След като платите по банков път, ще трябва да се обадите по телефона на тел. 0898 615736 за да активираме акаунта ви. Обадете се НЕ по-рано от 1 работен ден, след като сте пуснали превода, само в работни дни, от 09 до 17 часа. Парите се превеждат по фирмена сметка, фирма 3Д Уеб Дизайн ЕООД НЕ е регистрирана по ДДС, за всяко плащане ще получите фактура.

С платения достъп в Marshruti.eu получавате една много по-качествена услуга - на страницата на новата карта има само това което е необходимо, няма реклами и ненужен текст, има нови екстри (Google street view + автоматично намиране на местоположението ви в момента, бутон за превключване на цял екран и отделни бутони за разпечатване - един само за маршрута и един само за картата), картата е по-голяма и всичко е подредено така, че да ви е максимално удобно. Можете да отворите новата, платена функционалност от бутона отдолу (трябва да сте регистрирани и да сте платили абонамента си, за да можете да я ползвате):

Платена функционалност за създаване на маршрути Как изглежда платената карта

Още скрийншотове от новия калкулатор на маршрути:

1. Съставяне на избран от вас маршрут с междинни точки:

към следваща снимка на маршрут

калкулатор на маршрут

2. Указания за маршрута:

към следваща снимка на маршрут

указания за маршрута

3. Разпечатване на маршрута:

към следваща снимка на маршрут

печат на маршрут

Вход в сайта