Блог на Маршрути Еу

Блог

Fototapeti24.com - различни видове фототапети

1

Вие сте любители на възхитителната красота на природата - наслаждавате се на морските вълни, обичате безкрайните планини и гори, удивлявате се всеки път като видите падащите води от някоя скала или се любувате на всякакви екозтични растения кое от кое по-уникално и невиждано. Вече не е задължително да пътувате постоянно до най-отдалечените кътчета в света, за да усетите обаянието на дивата природа. Можете да създадете такова усещане за първична натура в дома си. Как? Като посетите сайта на онлайн магазин Fototapeti24.com, където се предлагат различни видове фототапети на достъпни цени.

Всичко става толкова лесно и бързо. Поръчвате си дизайна, който ви грабва вниманието още на първата секунда, и забравете за света, който ви обикаля отвън, а просто изпитайте удоволствие от приказния свят, който се намира на стената пред вас в дома ви. Съчетанието между уникално качество, екологични чисти материали, реалистична и детайлна картина никой не би останал безучастен.

3D фототапети от fototapeti24

С напредването на технологиите вече се създават и 3D фототапети, които изобразяват още по-пълноценни фотографии. Характеризират се с по-голяма отчетливост в графичния дизайн и наситеност на цветовете. Всеки милиметър от рисунката е прецизно нанесен и отпечатан, с помощта на модерните технологии се съхранява яркостта на цветовата гама. Тапетната хартия е устойчива на дневна и изкуствена светлина. В каталога на Фототапети 24 има толкова голямо разнообразие от дизайни и цветове, че няма човек, който да не открие себе си в някое от изображенията.

Можете да поставите тези 3D фототапети във всяка стая - спалня, кухня, хол, детска стая, гостна или баня. Можем да ги срещнем и в антрета на търговски и бизнес сгради, офиси и т.н. Те са триизмерни и това стимулира въображението си с несравнимата си концепция, която съчетава в себе си безброй графики, форми, багри и цветове. Тази многоизмерност създава чувство за динамика и движение в пространството. Оптически разширяват пространството и правят помещението да изглежда доста по-обширно.

3D фототапети са чудесен начин да разнообразите скучните и едноцветни стени в дома си с различни природни изображения, нежни цветя или симетрични геометрични фигури. Те автоматично се превръщат в акцент в помещението, което са поставени, и приоковават погледите на всеки посетител с изящната си детайлност на картината Екзотичните пейзажи са един от най-разпространените дизайни сред потребителите, тъй като внасят хармония и чувство за уют, но и доста често срещани са градските кадри и изгледи на големи световноизвестни с архитектурата и красотата си градове. Ако сте любители на абстрактното изкуство, има 3D фототапети, които страхотно ще допълнят пространството в стаята, избраждайки фокусна точка.

Абстрактните картинни изображения са хаотични, но в тях определено има хармония, която е отличен завършек на декорацията в стаята. Всеки има страст, която може да намери в каталога на електронния магазин на Фототапети 24. Поръчката става много лесно на сайта www.fototapeti24.com или с едно обаждане на телефонен номер 088 9075 230. Всички модели са налични и затова получавате пратката си в срок до максимум 1-2 дни. Доставката е безплатна до офисите на куриерската фирма Спиди или до посочен от вас адрес. Имате право на преглед преди да извъшите наложения платеж и срок от 15 дни да върнете съответния 3D фототапет при несъответсвия.

Google Map

1

Как се правят Google Map карти в Marshruti.eu? Marshruti.eu предлага Google Map карта с маршрута и разстоянието за всеки две точки в България на Гоогле Мап картата!

Виж повече

Marshruti.eu - достъпната пътна карта на България

1

Пътната карта присъства във всеки дом и във всеки автомобил. Разбира се, причината е ясна и тя е, че всички искаме да знаем точно по кой път или магистрала трябва да минем, за да стигнем до желаната от нас точка на страната.

Виж повече

Туристически маршрути в Marshruti.eu

1

Хубавото време сякаш ни приканва да тръгнем на дълга разходка из страната. Това никак не е трудно, имайки предвид огромното разнообразие от природни красоти в България. Но често се случва да объркаме посоката и да не знаем накъде да поемем.

Виж повече

Marshruti.eu ни предоставя безплатна карта на България с маршрути

1

На всички нас ни се е случвало да се заблудим по време на дълго пътуване. Как постъпвате в подобна ситуация? Питате за посоката случайни хора по пътя или просто отваряте пътната карта, чудейки се къде точно се намирате и как да излезете на правилния път?

Виж повече

Карта на България с маршрути

1

"Човекът е човек тогава, когато е на път!" Цитатът от стихотворението на Пеньо Пенев важи с пълна сила и до днес. Пътуването е най-предпочитаният начин за прекарване на свободното време от мнозина, а и най-приятният.

Виж повече