Указания за работа с marshruti.eu

Ръководство за работа със сайта за маршрути и пътища marshruti.eu.

Уеб сайтът ни marshruti.eu е БЕЗПЛАТЕН каталог на градовете в България, с пътищата и маршрутите между тях. marshruti.eu има мобилна версия и поддържа всякакви видове мобилни устройства, таблети и смартфони като картите и маршрутите се преоразмеряват и преформатират автоматично така че да изглеждат и да са удобни на всяко устройство с което сте отворили сайта.

Уеб сайта ни ще е най-полезен за потребителите които нямат техен GPS - сайта има всички функции които обикновено имат и GPS навигациите. Достатъчно е само да имате интернет връзка и да отворите съответната страница от сайта - някоя от тези с предефинирани маршрути между градовете или страницата ни за създаване на собствени маршрути.

Маршрутите и пътищата между Българските градове

За всеки Български окръжен град имаме отделна категория в сайта. Вътре в категорията на всеки от градовете са маршрутите от града до всеки друг голям Български град. При отваряне страницата на маршрута, автоматично виждате най-добрия път между двата града, а също и и разстоянията и алтернативните пътища за достигане до града.

Под картата се показва текст "Предложени маршрути" където ви се предлагат маршрутите по различни пътища. При кликане на всеки от тях, се променя и показания на картата път и указанията за междинните точки отдолу.

Можете да променяте маршрута с неограничен брой междинни точки по ваше желание - просто изберете която и да е точка от пътя и с дърпане и влачене по картата го променете. Така ще можете да намерите най-добрия път за точно желания от вас маршрут. Освен самия път, на страницата на маршрута се извеждат и разстоянията в километри и приблизителното време за изминаване на пътя в подробности - имате информация за името на всеки път и всеки завой където се отклонявате.

Маршрутът между които и да е две точки в България и Европа

Можете да създадете и свой собствен маршрут на страницата ни СЪЗДАЙ МАРШРУТ. На тази страница директно задавате начална точка и крайна точка, като те могат да бъдат точен адрес и град. Тоест, тази страница от сайта ни работи буквално като БЕЗПЛАТНА онлайн GPS навигация.

Разликата е че при повечето от GPS устройствата вие не можете да променяте маршрута, а тук имате свободата да въведете колкото искате на брой междинни точки по ваше желание - така ще можете да намерите най-добрия път за точно желания от вас маршрут. Въвеждането на вашите междинни точки става отново с дърпане и влачене по картата - където и да е по маршрута го дръпнете и завлачете до желана от вас точка на картата и ще го промените.

Контакти с екипа на marshruti.eu

Сайтът marshruti.eu е собственост и е създаден от 3D Уеб дизайн - фирма за уеб програмирне и уеб дизайн в София. Отворени сме към предложения които биха ни помогнали да подобрим сайта и да го направим още по-полезен за потребителите. Ако имате каквото и да е предложение за подобряване на сайта, можете да се свържете с нас през формата за контакти на marshruti.eu.