Основната функционалност на Marshruti.eu - калкулатора на маршрути става платен!

Google Maps API спря да работи с безплатни акаунти в началото на 2019 година. Това налага всички уеб сайтове в цял свят които са интегрирани с Google Maps, да станат платени или да спрат да работят. Затова Marshruti.eu се трансформира към платена услуга.

Страницата "Създай маршрут" вече не работи коректно и е заменена с нова карта, с повече екстри, която е достъпна само за потребители с платен достъп. Ако искате да ползвате пълната функционалност на сайта, трябва да се регистрирате, да платите и да влизате в сайта с потребителско име и парола - само платилите потребители имат достъп до картата на която можете да правите свои маршрути. Цената за платен достъп до Маршрути ЕУ (за да се регистрирате в сайта ни), е 50 лв. еднократно. Цената е за достъп за 1 календарна година, за 365 дни след момента на регистрацията ви. Парите могат да бъдат платени за момента само по банков път. Можете да отворите новата, платена функционалност от оранжевия бутон отдолу.

Научете повече тук: Как работи платената карта или се свържете с нас сега: Страница контакти или телефон 0898 615736. Новия калкулатор на маршрути е тук:

Научете хитрости и тънкости как да ползвате сайта ни тук:

Указания за работа с marshruti.eu

Ръководство за работа със сайта за маршрути и пътища marshruti.eu.

Уеб сайтът ни marshruti.eu е БЕЗПЛАТЕН каталог на градовете в България, с пътищата и маршрутите между тях. marshruti.eu има мобилна версия и поддържа всякакви видове мобилни устройства, таблети и смартфони като картите и маршрутите се преоразмеряват и преформатират автоматично така че да изглеждат и да са удобни на всяко устройство с което сте отворили сайта.

Уеб сайта ни ще е най-полезен за потребителите които нямат техен GPS - сайта има всички функции които обикновено имат и GPS навигациите. Достатъчно е само да имате интернет връзка и да отворите съответната страница от сайта - някоя от тези с предефинирани маршрути между градовете или страницата ни за създаване на собствени маршрути.

Маршрутите и пътищата между Българските градове

За всеки Български окръжен град имаме отделна категория в сайта. Вътре в категорията на всеки от градовете са маршрутите от града до всеки друг голям Български град. При отваряне страницата на маршрута, автоматично виждате най-добрия път между двата града, а също и и разстоянията и алтернативните пътища за достигане до града.

Под картата се показва текст "Предложени маршрути" където ви се предлагат маршрутите по различни пътища. При кликане на всеки от тях, се променя и показания на картата път и указанията за междинните точки отдолу.

Можете да променяте маршрута с неограничен брой междинни точки по ваше желание - просто изберете която и да е точка от пътя и с дърпане и влачене по картата го променете. Така ще можете да намерите най-добрия път за точно желания от вас маршрут. Освен самия път, на страницата на маршрута се извеждат и разстоянията в километри и приблизителното време за изминаване на пътя в подробности - имате информация за името на всеки път и всеки завой където се отклонявате.

Маршрутът между които и да е две точки в България и Европа

Можете да създадете и свой собствен маршрут на страницата ни СЪЗДАЙ МАРШРУТ. На тази страница директно задавате начална точка и крайна точка, като те могат да бъдат точен адрес и град. Тоест, тази страница от сайта ни работи буквално като БЕЗПЛАТНА онлайн GPS навигация.

Разликата е че при повечето от GPS устройствата вие не можете да променяте маршрута, а тук имате свободата да въведете колкото искате на брой междинни точки по ваше желание - така ще можете да намерите най-добрия път за точно желания от вас маршрут. Въвеждането на вашите междинни точки става отново с дърпане и влачене по картата - където и да е по маршрута го дръпнете и завлачете до желана от вас точка на картата и ще го промените.

Контакти с екипа на marshruti.eu

Сайтът marshruti.eu е собственост и е създаден от 3D Уеб дизайн - фирма за уеб програмирне и уеб дизайн в София. Отворени сме към предложения които биха ни помогнали да подобрим сайта и да го направим още по-полезен за потребителите. Ако имате каквото и да е предложение за подобряване на сайта, можете да се свържете с нас през формата за контакти на marshruti.eu.