Научете хитрости и тънкости как да ползвате сайта ни тук:

Блог на Маршрути Еу

Карта на България с маршрути

Карта на България с маршрути

"Човекът е човек тогава, когато е на път!" Цитатът от стихотворението на Пеньо Пенев важи с пълна сила и до днес. Пътуването е най-предпочитаният начин за прекарване на свободното време от мнозина, а и най-приятният.

Но преди да тръгнем на път, е абсолютно задължително да знаем точно какъв ще бъде нашият маршрут (на картата), за да избегнем досадното питане на случайни мунивачи.
Разбира се, всички знаем как работи добрият стар GPS, но той не ни е необходим, за да се сдобием с карта на България с маршрути. Всичко, от което имаме нужда, е сайтът marshruti.eu. Той е нашият верен помощник в упътването и показването на най-точния, ясен и бърз маршрут от точка А до точка Б.

Независимо дали сте пред компютъра у дома, навън или в колата - можете да проверите (на картата) кой е най-подходящият маршрут за вашето пътуване. Нуждаете се само от компютър или пък от "умно" устройство - смартфон, таблет, мобилно устройство. Те ще ви бъдат необходими, за да отворите (уебсвайта) marshruti.eu и да въведете изходното ви местоположение и крайната дестинация.

Но това не е всичко. Благодарение на функциите на marshruti.eu, можете да зададете точно по кой маршрут в България искате да минете. Сайтът сам ще ви покаже точно колко време ще ви отнеме желаният от вас маршрут, както и колко километра е. Освен това имате свободата да задавате и междинни дестинации, като сайтът отново ще се съобрази с вашите желания и ще ви покаже точния маршрут.

Освен това получавате подробно описание на всеки един завой и колко точно разстояние ще изминете по даден път и магистрала. Буквално за броени секунди пред вас се отватя карта на България с маршрути, която ще ви помогне да се ориентирате кой би бил най-добрият маршрут според вашите изисквания.

Защо да даваме огромни суми за скъпи GPS устройства, след като можем да получим цялата информация, която искаме, от marshruti.eu. Ползването му е изключително лесно и размерите му се оразмеряват автоматично спрямо устройството, което ползвате. А това означава, че навсякъде и по всяко време можете да проверите кой е най-бързият път от точка А до точка Б.