Научете хитрости и тънкости как да ползвате сайта ни тук:

Блог на Маршрути Еу

Marshruti.eu - достъпната пътна карта на България

Marshruti.eu - достъпната пътна карта на България

Пътната карта присъства във всеки дом и във всеки автомобил. Разбира се, причината е ясна и тя е, че всички искаме да знаем точно по кой път или магистрала трябва да минем, за да стигнем до желаната от нас точка на страната.


Но пътните карти понякога са трудни за разчитане, а и лесно можем да се объркаме, ако искаме да минем по заобиколни пътища.

Лесно решение на този проблем и той се нарича marshruti.eu. Уебсайтът представлява съвременна и усъвършенствана пътна карта на България с маршрути. Няма дестинация, до която да не ви упъти.

Тръгвайки на път, всички искаме да се отбием през някой близък град или да посетим някоя природна красота. В подобни случаи marshruti.eu може да ни помогне неимоверно много, тъй като въвеждайка отправна и крайна точка, можем да зададем на пътната карта кои точно искаме да бъдат междинните ни спирки. По този начин картата на България с маршрути от marshruti.eu променя автоматично маршрута, показвайки този, който ние сме избрали.

А за да знаем точно колко време ще отнеме планираното от нас пътуване, marshruti.eu ни дава подробна информация за оставащите километри и за приблизителното време за изминаване на планирания маршрут, благодарение на картата, по която се ориентираме лесно.

Marshruti.eu слага край на досадното питане за посоката и на дългото взиране в пътната карта на България, опитвайки се да установим кой е точният маршрут.

Вход в сайта