Научете хитрости и тънкости как да ползвате сайта ни тук:

Блог на Маршрути Еу

Начин на действие на фурната за вграждане

Печенето, като готварска практика, се практикува от древни времена.Първите доказателства за това са в откритите пещи, датирани от около 3200 г. пр. Хр., открити в древни къщи от тухли от кал, разположени в Долината на река Инд, Индия.

Кулинарните достижения на съвремието ни са насочени към приготвянето на все по-здравословни ястия, с помощта на фурната за вграждане.

Иновативният й дизайн и начин на работа позволява да готвите на различни програми с различни степени на затопляне и продължителност на печенето. С други думи, използването на най-подходящата програма за съответното ястие ви дава възможност винаги да се представяте на ниво с кулинарните си умения и да пестите от времето за готвене.

Здравословното готвене, както знаем от азиатската кухня, се базира на две основни правила- по-малко мазнина и по-ниска температура на печене. Изпълнението на тези две условия е повече от лесно с програмата за готвене на ниска температура на фурната за вграждане. Индикаторът за топлина и смарт системата за управление позволяват прецизност на работата с фурната за вграждане и лесното приготвяне на "претенциозни" печива като домашни еклери, например.

Начин на действие на фурната за вграждане

Телескопичните водачи и малки подобрения като система за предпазване на тавата от обръщане са онези малки хитринки, които правят модерните фурни незаменим помощник в кухнята. А зад печките на вграждане.com стои името на немския гигант Тека, който има милони доволни клиенти по цял свят и десетилетия опит в производството на електроуреди за вграждане.

У нас можете да намерите немската марка в по-големите магазини за битова електроника, но най-ниските цени са във вграждане. com. Онлайн магазинът не оставя никакво място за действие на конкуренцията и поддържа най-ниските пазарни цени. Интересен факт е, че Тека не работи директно с клиенти на дребно и единственият начин да се закупят кухненските й уреди за вграждане е чрез магазин дистрибутор. И благодарение на вграждане.com това може да се случи на най-ниската пазарна цена.

По начин на действие немските електроуреди показват високи нива на екологичност и енергийна ефективност. На потребителя фураната за вграждане носи безопасност на работа и по-ниски сметки за електроенергия, за сметка на повече комфортно прекарани часове около масата у дома.

За съвременния човек е много важно да рационализира времето си и да разполага с максимално улесняващи го уреди в дома си. Това е мисията на немската компания Тека,чиито уреди вече са и на повече от достъпни цени за страната от онлайн магазина вграждане.com.

Разгледайте каталога и изберете най-подходящия за вас модел!

Вход в сайта