Научете хитрости и тънкости как да ползвате сайта ни тук:

Блог на Маршрути Еу

Диета за бързо отслабване без да ядеш по-малко

Диета за бързо отслабване без да ядеш по-малко

Питали ли сте се какви маршрути щяхте да можете да изминете ако нямахте наднормено тегло и нямахте нужда от Никакво отслабване? Да, ако можехте да ходите без усилие по 50 км. дневно вместо по само 3-4 км. и ако можехте да се катерите лесно с часове, животът ви със сигурност щеше да е друг...

Започваме! Какви са основните митове, свързани с намаляването на наднорменото тегло? Преди да се захванете с диета за бързо отслабване, която дава възможност за свобода на избора на продукти, нека да видим някои често срещани заблуди, които продължават да се повтарят. Най-зловещата от тях е - липсата на всякаква храна при диетите.

Да се гладува, може да даде някакъв резултат, но само за известен период от време, като скоро след този шок, на който е бил подложен, организмът забавя своя метаболизъм, тоест опитвайки се да се нагоди към новите условия, той преминава в режим на пестене и не се освобождавате от никакви мазнини. Друга заблуда е да се спрат рязко всички въглехидрати или да се премине към еднотипна храна.

Липсата на разнообразна храна не води до нищо друго, освен до риск за здравето, а в съчетание с гладуването, може да ви докара и трайни увреждания на стомаха и т.н. Ако сте се уверили в липсата на ефект от подобни методи за отслабване, можете да разгледате един оптимизиран съвременен вариант на световно известна диета - диетата за отслабване на FitnesDieta.com.

Има огромна разлика между диетата за бързо отслабване във FitnesDieta.com за бързо отслабване, тя е без крайностите на едва изпълнимите ограничаващи диети, които изискват железни нерви и както споменахме - рядко даващи резултат.

За кого се препоръчва ефективната диета за бързо отслабване? Въпреки наименованието си, тя не се отнася само за спортисти и хора, желаещи да оформят спортна фигура с повече мускули. Диетата е подходяща за всички, независимо от пола или степента на активност. Все пак, за различните цели, които всеки може да има, се предлагат и различни вариации на диетата, която има някои основни общи положения.

Диета за бързо отслабване без да ядеш по-малко

Основни принципи на фитнес диетата от FitnesDieta.com: Основана на базата Палео диетата, но в осъвременен вариант, фитнес диетата предлага по-разредено хранене във времето. Т.нар. периодично гладуване, се изразява в увеличаване на часовете между всяко хранене. Тъй като в тези паузи се включва и времето за сън, то фактически самото гладуване на ден се равнява на няколко часа, ако изобщо може да се нарече гладуване. Ако усетите глад, е достатъчно да изчакате в най-лошия случаи 3-4 часа и след това отново е време за прием на храна.

По този начин, организмът може да усвои много по-лесно веществата, без да се претоварва. Пълноценното възприемане на храната е ключово за намаляване на мазнините, които в противен случай се трупат лесно. Има ли негативни ефекти от фитнес диетата? Тъй като не са забранени никакви храни, а са дадени насоки кога е добре да се възприемат точно определен тип, то с този начин на хранене не се ограничава приема на полезни вещества. Напротив - всичко, което се предлага на организма, като храна - бързо и лесно се усвоява, като по този начин той започва да работи много по-оптимизирано и в резултат на това се усеща прилив на енергия и подобрен външен вид.

Още в първите дни ще усетите подобрение на цвета на кожата, много по-здрав и свеж вид. Кога е добре да се започне с фитнес диетата за отслабване? Тъй като не се изисква специален режим на хранене, може да се започне веднага с постепенно увеличаване на паузите между отделните хранения. Повече подробности вижте във FitnesDieta.com, където ще намерите и вариации на диетата, според конкретните цели.

Вход в сайта