Научете хитрости и тънкости как да ползвате сайта ни тук:

Блог на Маршрути Еу

Fototapeti24 - различни видове фототапети

Вие сте любители на възхитителната красота на природата - наслаждавате се на морските вълни, обичате безкрайните планини и гори, удивлявате се всеки път като видите падащите води от някоя скала или се любувате на всякакви екозтични растения кое от кое по-уникално и невиждано. Вече не е задължително да пътувате постоянно до най-отдалечените кътчета в света, за да усетите обаянието на дивата природа. Можете да създадете такова усещане за първична натура в дома си. Как? Като посетите сайта на онлайн магазин Fototapeti24.com, където се предлагат различни видове фототапети на достъпни цени.

Всичко става толкова лесно и бързо. Поръчвате си дизайна, който ви грабва вниманието още на първата секунда, и забравете за света, който ви обикаля отвън, а просто изпитайте удоволствие от приказния свят, който се намира на стената пред вас в дома ви. Съчетанието между уникално качество, екологични чисти материали, реалистична и детайлна картина никой не би останал безучастен.

3D фототапети от fototapeti24

С напредването на технологиите вече се създават и 3D фототапети, които изобразяват още по-пълноценни фотографии. Характеризират се с по-голяма отчетливост в графичния дизайн и наситеност на цветовете. Всеки милиметър от рисунката е прецизно нанесен и отпечатан, с помощта на модерните технологии се съхранява яркостта на цветовата гама. Тапетната хартия е устойчива на дневна и изкуствена светлина. В каталога на Фототапети 24 има толкова голямо разнообразие от дизайни и цветове, че няма човек, който да не открие себе си в някое от изображенията.

Можете да поставите тези 3D фототапети във всяка стая - спалня, кухня, хол, детска стая, гостна или баня. Можем да ги срещнем и в антрета на търговски и бизнес сгради, офиси и т. н. Те са триизмерни и това стимулира въображението си с несравнимата си концепция, която съчетава в себе си безброй графики, форми, багри и цветове. Тази многоизмерност създава чувство за динамика и движение в пространството. Оптически разширяват пространството и правят помещението да изглежда доста по-обширно.

3D фототапети са чудесен начин да разнообразите скучните и едноцветни стени в дома си с различни природни изображения, нежни цветя или симетрични геометрични фигури. Те автоматично се превръщат в акцент в помещението, което са поставени, и приоковават погледите на всеки посетител с изящната си детайлност на картината Екзотичните пейзажи са един от най-разпространените дизайни сред потребителите, тъй като внасят хармония и чувство за уют, но и доста често срещани са градските кадри и изгледи на големи световноизвестни с архитектурата и красотата си градове. Ако сте любители на абстрактното изкуство, има 3D фототапети, които страхотно ще допълнят пространството в стаята, избраждайки фокусна точка.

Абстрактните картинни изображения са хаотични, но в тях определено има хармония, която е отличен завършек на декорацията в стаята. Всеки има страст, която може да намери в каталога на електронния магазин на Фототапети 24. Поръчката става много лесно на сайта www.fototapeti24.com или с едно обаждане на телефонен номер 088 9075 230. Всички модели са налични и затова получавате пратката си в срок до максимум 1-2 дни. Доставката е безплатна до офисите на куриерската фирма Спиди или до посочен от вас адрес. Имате право на преглед преди да извъшите наложения платеж и срок от 15 дни да върнете съответния 3D фототапет при несъответсвия.

Вход в сайта