Научете хитрости и тънкости как да ползвате сайта ни тук:

Блог на Маршрути Еу

Как да избера адвокат в София за имотни дела?

В София има стотици адвокати за имотни дела и казуси и всеки е добър, но как обикновения потребител, който се нуждае пт правна защита или консултация да избере от всичките. Няма правилен или грешен отговор на този въпрос. Вижте нашето кратко ръководство за това как да изберете добър адвокат в София за имотни дела:
 
1.     Посъветвайте се със свои познати и приятели

 Личната препоръка винаги е първото нещо, от което да започнете. Прегледайте телефонния си указател и помислете за някой ваш близък, който скоро е изповядал сделка при нотариус и има подобен на вашия проблем. Има също така редица онлайн ресурси, и страници, в които може да намерите адвокат в София  техните препоръки и т.н.
 
2.     Уверете се, че адвокатът на който сте решили да се спрете може да му се има доверие и да е на ваше разположение.

Това съвсем не означава, че тряба за всеки най-малък проблем с имота да звъните или пишете на адвоката си, но е добре да сте информирани за неговата натовареност и до колко той може да поеме вашия случай. Задайте му няколко важни въпроса: има ли възможност да отговаря на въпроси по телефон или email в рамките на 48 часа? Отказва  ли често срещи в последния момент?
 
3.     Цената винаги е от значение

Адвокатите имат тарифи и такси, и трябва да сте наясно с това. Така че е добре да проверите какви са средните тарифи за подоен тип услуги в София. Уверете се, че адвокатът има навик да вписва таксите си в писмена форма срещу договор. Освен това може да проверите и дали срещу него няма някакви регистрирани оплаквания. Тези факти могат много да променят крайното ви решение.

Ако търсите добър и опитен адвокат в София, съветваме ви да разгледате сайта на bogoev.bg. Цените, които предлага са съвсем прилични, специалист е в гражданско и административно право и освен това има добри отзиви от клиентите си. И като плюс – може да се консултирате с него онлайн , страхотно нали?