Научете хитрости и тънкости как да ползвате сайта ни тук:

Блог на Маршрути Еу

Полезни съвети при покупка на гаражни врати

На какви детайли трябва да обърнете внимание при избора на правилните гаражни врати? Обърнете внимание на няколко важни съвета.

гаражни врати от Логел ООД

Когато купувате, не забравяйте да проверите надеждността на полимерното покритие и да разберете как елементите са били поцинковани. Тези показатели влияят на издръжливостта на портата. Обикновено поцинковането се извършва по метода на прахообразно термично пръскане.

Изисквайте само висококачествен полиуретанов пълнител, ако избирате панели. Това ще им позволи да издържат по-дълго без разслояване и да запазят своите топлоизолационни свойства.

Обърнете внимание на фугите - там трябва да се използва само висококачествен и устойчив на износване полимер.
Проверете при вашия дилър дали панелите са подсилени с метални плочи, тъй като това осигурява допълнителна здравина.
Инсталирайте заключващото устройство на торсионните пружини, така че портата да не падне върху вас или автомобила ви в случай на повреда.

Изберете материал, подходящ за вашия климат. В райони с висока влажност или сурови метеорологични условия ще се изисква защита от корозия. Попитайте как структурата ще реагира на силни студове.

Проверете дали вашата порта е в гаранция. Попитайте колко дълго ще продължи гаранцията в случай на кражба, за да разберете дали си струва да инсталирате допълнителни болтове или брави.

Не забравяйте, че "ключалките са за честните", следователно никой не е анулирал аларми, видеонаблюдение и други средства за защита на вашия гаражен имот.

Електрическото задвижване с автоматично отваряне е инсталирано както на видно място, така и е маскирано в пода. Моля, обърнете внимание, че най-голямото разстояние, от което се задейства системата за автоматично отваряне, е 50 метра.
Обърнете внимание, че когато купувате, ще ви бъде съобщена цената за основен комплект, състоящ се от платно, рамка, брави и ръчно задвижване, а всички допълнителни аксесоари и елементи ще трябва да се заплащат отделно.

Различните компании имат различни профили за сдвояване на секции. За още информация посетете сайта logel.bg.

Вход в сайта