Научете хитрости и тънкости как да ползвате сайта ни тук:

  • Маршрути
  • Блог
  • Качествен ламиниран паркет в София - къде е най-изгодно

Блог на Маршрути Еу

Качествен ламиниран паркет в София - къде е най-изгодно

магазин за ламиниран паркет в София

Ако сте от София и си търсите едновременно качествен и изгоден ламиниран паркет, то може би се чудите дали е възможно да намерите такъв и ако да, но къде. Попаднали сте на правилното място, защото ще ви споделим къде да намерите наистина много качествен ламиниран паркет в София на изгодни цени. Продължавайте да четете.

Ясно е, че двата фактора, определящи това дали ще заложите на един или друг ламинат, това са качеството и цената. Под качество се вземат предвид характеристики като здравина, устойчивост от надраскване, влага, вода и експлоатационен живот. Колкото по-висок е класът на вашият ламинат, толкова по-устойчив във времето ще е той. Друго важно, което искаме да споделим е, че добрият ламиниран паркет при правилна поддръжка може да издържи десетки години експлоатация.

Що се касае со цена, то тя се определя от вида материал, клас и дебелина. За жилищни площи препоръчителната дебелина е около 8 мм, а за търговски и офисни около 10 или 12 мм. Напълно е възможно да намерите добър ламиниран паркет в София с висок клас и дебелина на изгодни цени. Има едно място, където ви очаква огромен избор от различни модели, цветове, класове, дебелини и шарки ламиниран паркети и всички на конкурентни цени. Това е магазинът Parketilazur.com, който държи на прецизното качество и в същото време осигурява страхотни цени за ламиниран паркет в София. Добрата новина е, че там има и всички допълнителни аксесоари, от които се нуждаете като первази и лайсни и допълнително се правят намаления на някои от най-продаваните модели ламинати.

Може да разгледате предложенията на Паркети Лазур в техния сайт и директно да направите поръчката си от там, а ако предпочитате да имате пълна и ясна картина, може да посетите и физическите им магазини в кв. Младост и на бул. Цар Борис III № 181.

Тагове: